SE VCH Guldnozens Saga-afKlapper - "Zaga"

Zaga är vår första egenuppfödda hund. Dotter till Luna, född juli 2020. Zaga är ett energiknippe med mycket motor. Samarbetsvillig och älskar att träna. Zaga tränas regelbundet i rallylydnad, specialsök, jaktlydnad, apportering, lydnad, personspår och viltspår. Zaga har titeln SE VCH - svensk viltspårschampion.

Zaga fick excellent på  Golden klubbens utställning Open Show i Almunge 2022. Hon har VG på exteriörbedömning. Excellent med HP på utställning hos Täby Hundsällskap hösten 2022.

Reg nummer: SE44240/2020

RLD N Guess Mar de Cristal - "Luna"

Luna är vår stamtik som är född september 2014. Hon har tävlat och titulerat sig i rallylydnad (RLD N)  och även startat i agillity. Tränas regelbundet i jaktlydnad, har varit med på jakt och apporterat duva. Favoritgrenen är viltspår. Luna är godkänd i anlagsklass.

Hon är en mycket lugn och stabil tik som håller koll på hela flocken (både två och fyrbenta). Samarbetsvillig, har lätt att lära och alltid "will-to-please". Luna har fått två valpkullar, en i juli 2020 (Klapper-kullen) och en i november 2021 (Z-kullen) 

Reg nummer: SE52125/2014

Goldblaze Northstar - "Norah"

Norah, är född i maj 2020 och ägs av Titti Hofman på kennel Goldblaze. Norah bor hos oss på Guldnozen genom ett kennelsamarbete vi har med Goldblaze. Norah flyttade in till oss i början av juni 2022.

Norah är en mycket lyhörd och genomsnäll tik. Glad och samarbetvillig, vill vara alla till lags. Hon är lite försiktig i sin framtoning men väldigt nyfiken och lättlärd. Norah älskar att bära. Vi kommer främst satsa på träning i jaktlydnad, viltspår och apportering med Norah. 

Meriter från utställning i september 2020 SKK Norberg, BIR-valp, BIG-valp, BIS-valp 2:a

Norah har fått en valpkull, oktober 2022 ABC-kullen.

Reg nummer: SE37633/2020

Guess Terra Mitica - "Perla"

Perla är en omplaceringshund som vi tog över senhösten 2016. Hon är kullsyster med Luna, född september 2014.

Perla är allas maskot och en glad pensionär. En livsnjutare av rang som gärna badar, rullar sig i blåbärsris eller lera. Perla hänger med på allt från jaktlydnad till viltspår. Hon har startat några nybörjartävlingar i aglility, bara för att hon tycker det är så roligt, inte snabbast på plan om man säger så... Det allra bästa hon vet är att följa med husse på golfbanan.

Reg nummer: SE52126/2014

SE VCH Guldnozens Lino-afKlapper - "Harry"

Harry finns tillgänglig som avelshane på kennel Guldnozen. Han är svensk viltspårschampion och har excellent på utställning. 

Harry kommer från Klapper-kullen och är född i juli 2020. Han bor hos familjen Åström i Märsta tillsammans med lillasyster Ziri.

En trevlig ung herre som är otroligt lugn och fin i temperamentet. Härlig mentalitet och samarbetsvillig oavsett om det gäller rallylydnad eller utmanande personspår. Harry har en kull fina avkommor födda juli 2022. (På bilden är Harry 18 månader)

ED ua 0 (0 + 0)  HD grad A (A + A) 

GR_PRAI samt GR_PRAII, DNA-testad fri (A) 

Ögonlysning UA (april 2022)

Reg nummer: SE44237/2020

SE VCH Guldnozens Ziri af Luna - "Ziri"

Ziri är ett litet busfrö från Z-kullen född november 2021. Hon samägs med bibehållen avelsrätt och bor hos familjen Åström i Märsta. Ziri bor tillsammans med sin storebror Harry och ska bo hemma hos oss på kennel Guldnozen vid varje löp så hon känner sig hemmastadd här inför eventuella valpar i framtiden.

Ziri har en liten noz av guld och jobbar mycket bra i spårskogen. Hon fick titeln SE VCH, svensk viltspårschampion när hon var endast 9 månader och 26 dagar gammal.

Excellent på samtliga utställningar, 2:a  valpklass (4-6 månader) Vinnare  valpklass (9-12 månader) 3:e bästa tikvalp totalt. Officiella resultat excellent Juniorklass 2:a samt excellent exteriörbedömning.

På bilden är Ziri 7 månader.

Reg nummer: SE69673/2021

Senaste kommentaren

10.09 | 15:05

❤️

12.03 | 20:18

Hallå. Jag håller lite koll från o med nu på fin kennel. Tycker om Harry o ziri de verkar var så härliga hundar mvh Liselotte från instagram

22.02 | 13:51

Sju gyllene skönheter:)

Dela den här sidan