SE VCH Guldnozens Saga-afKlapper - "Zaga"

Zaga är vår första egenuppfödda hund. Dotter till Luna, född juli 2020. Zaga är mycket samarbets-villig och älskar att träna. Hon tränas regelbundet i rallylydnad, specialsök, jaktlydnad, apportering, lydnad, personspår och viltspår samt även satning mot Elitspår. Zaga har titeln SE VCH - svensk viltspårschampion. 

Zaga fick excellent på Golden klubbens utställning Open Show i Almunge 2022. Hon har VG på exteriörbedömning. Excellent med HP på utställning hos Täby Hundsällskap hösten 2022.

Zaga har en valpkull född juli 2023. (Zago-kullen)

Reg nummer: SE44240/2020

RLD N Guess Mar de Cristal - "Luna"

Luna är vår stamtik som är född september 2014. Hon har tävlat och titulerat sig i rallylydnad (RLD N)  och även startat i agillity. Tränas regelbundet i jaktlydnad, har varit med på jakt och apporterat duva. Favoritgrenen är viltspår. Luna är godkänd i anlagsklass.

Hon är en mycket lugn och stabil tik som håller koll på hela flocken (både två och fyrbenta). Samarbetsvillig, har lätt att lära och alltid "will-to-please". Utställd som veteran, excellent med fin kritik.

Luna har fått två valpkullar, en i juli 2020 (Klapper-kullen) och en i november 2021 (Z-kullen) 

Reg nummer: SE52125/2014

SE VCH Goldblaze Northstar - "Norah"

Norah är född i maj 2020 och kom till oss på kennel Gulndozen i början av juni 2022.

Norah är en mycket lyhörd och genomsnäll tik. Glad och samarbetvillig, vill vara alla till lags. Hon är nyfiken, lättlärd och gillar att träna. Älskar att bära och gillar apportering och att spåra. Norah är  svensk  viltspårschampion. 

Meriter från utställning i september 2020 SKK Norberg, BIR-valp, BIG-valp, BIS-valp 2:a

Norah har fått en valpkull, oktober 2022 "ABC-kullen"

Reg nummer: SE37633/2020

SE VCH RLDN Guldnozens Ziri af Luna - "Ziri"

Ziri är en härlig tik från  Z-kullen 2021. Hon samägs med bibehållen avelsrätt och bor hos familjen Åström i Märsta. Ziri bor tillsammans med sin storebror Harry och ska bo hemma hos oss på kennel Guldnozen vid varje löp så hon känner sig hemmastadd här inför eventuella valpar i framtiden.

Ziri har en noz av guld!! Hon fick titeln SE VCH, svensk viltspårschampion när hon var endast 9 månader och 26 dagar gammal.

Excellent på flera utställningar med fina placeringar i både valp och juniorklass.

Ziri har genomfört ett BPH (Beteende- och personlighetsbeskrivning hund) med mycket väl godkänt resultat.

På bilden är Ziri 16 månader.

Reg nummer: SE69673/2021

Guldnozens Jozzan af Norah - "Jozzan"

Jozzan är ett riktigt litet energiknippe och charmtroll från ABC-kullen född i oktober 2022.


Hon samägs med bibehållen avelsrätt och bor hemma hos familjen Svedberg i Västerås tillsammans med sin "storebror" Milo från Klapper-kullen.


Vid Goldenklubbens Open Show feb 2023 (endast 4,5 månad gammal) fick hon Excellent med Hp och vinst i Puppy 1 klassen med väldigt fin kritik. Jozzan ser mycket lovande ut!!

Reg nummer: SE56067/2022


I varmt minne bevarad:

Guess Terra Mitica - "Perla" 2014 - 2023

Älskade, fina Perla fick lämna oss alldeles för tidigt. Hon är kullsyster med Luna, född  september 2014 och fick somna in i juni 2023. (sviter efter operation av akut PYO,  livmoderinflammation)

Hon hängde med på alla träningar och har startat några tävlingar i aglility, bara för att hon tyckte det var så roligt, inte snabbast på plan om man säger så... Det allra bästa hon visste var att följa med husse på golfbanan. 

Perla hade en mycket stark personlighet som satte avtryck hos de hon mötte. En underbar individ och läromästare. Snälla Perla charmade alla och var vår egen maskot. En livsnjutare som alltid ville bli kliad, körde sitt eget race, badade massor och rullade sig i både  blåbärsris och lera. 

Utställd som veteran nästan 9 år gammal med excellent och väldigt fin kritik. 

Så saknad av oss alla!!

Senaste kommentaren

10.09 | 15:05

❤️

12.03 | 20:18

Hallå. Jag håller lite koll på din kennel. Tycker de verkar var så härliga hundar mvh Liselotte från instagram

22.02 | 13:51

Sju gyllene skönheter:)

Dela den här sidan