Välkommen till oss på kennel Guldnozen!

Nu har valparna kommit. De föddes onsdag 12 oktober och kommer bli leveransklara runt lucia. Det blev 10 stycken!!  Maila kennelguldnozen@gmail.com ifall ni är intresserade av en valp.

Jag är en uppfödare som tycker mitt stora jobb börjar den dagen valpen flyttar från oss. Jag värdesätter samarbetet med hundarna och valpköparna högt. Vi ses regelbundet, tränar och utvecklas tillsammans. Läs mer om detta under fliken "Köpa valp från oss"

Följ gärna vår träning och vardag på instagram, @kennelguldnozen heter vi där. Där ser ni hur vi på kenneln tränar tillsammans med Klapper-kullen, Z-kullen och våra egna hundar Luna, Perla, Zaga och Norah.

Höstterminen är igång med öppen träning vardagslydnad på söndagar och Guldnozen har redan haft flera kurser i viltspår för både nybörjare och fortsättning. Även du som inte har en "Guldnoz" är varmt välkommen att delta på kurs eller öppen träning. Maila för mer info!

Gällande viltspår så har nu 4 Guldnozar fått titeln: SE VCH Svensk Viltspårschampion. Zaga, Harry, Ozzy och Ziri (endast 9 månader gammal) Syrran Leia har ett 1:a pris i öppen klass och mamma Luna är godkänd i anlagsklass.  

Ziri (9,5 månader) blir svensk viltspårschampion

Söndagsträning, stadga och platssittning

Zaga, svensk viltspårschampion SE VCH juni 2022

Guldnozar i skogen

Z-kullen på kurs i viltspår

Storasyster Zaga älskar att ha småvalpar hemma att leka med. Bästa träningen inför dagen det är Zagas tur att bli mamma...

Kommentarer

12.03.2022 20:18

Liselotte jonsson

Hallå. Jag håller lite koll från o med nu på fin kennel. Tycker om Harry o ziri de verkar var så härliga hundar mvh Liselotte från instagram